Spelend de zomer door

In ons ecobrick-gebouw in Lembah Sari willen we een plek creëren die open staat voor iedereen, ongeacht leeftijd of geslacht. We weten hoe belangrijk het is om sterke banden op te bouwen en blijvende herinneringen te maken, vooral tussen ouders en hun kinderen.

Daarom introduceren we vol enthousiasme een reeks interactieve en leuke peuterspeelzaalactiviteiten in samenwerking met stagestudenten uit Nederland. Deze activiteiten bieden kinderen ruimte en speelgoed en kunnen ze de ouders en vriendjes ontmoeten, waardoor ze samen quality time kunnen doorbrengen
en hun band kunnen versterken.

Deze gezamenlijke activiteiten bevorderen niet alleen plezier en verbondenheid, maar hebben ook tal van ontwikkelingsvoordelen voor kinderen. Door te spelen ontwikkelen ze hun cognitieve, sociale en fysieke vaardigheden, terwijl ze leren samenwerken, communiceren en hun creativiteit ontwikkelen. Voor de ouders bieden deze activiteiten de kans om te ontspannen, even weg te zijn van de dagelijkse drukte, en het ouderschap te vieren samen met andere ouders die in dezelfde fase van hun leven zitten.

De activiteiten, opgezet door de studenten, worden ondertussen overgenomen door twee vrijwilligers, die door de kinderen Is en Zur worden genoemd. Zij zorgen ervoor dat alle speelgoed klaarstaat voor de kinderen, leggen de moeders uit wat er met het speelgoed gedaan kan worden, en zij zorgen voor het water en de thee voor de moeders en kinderen als zij ons gebouw bezoeken.